KTS-MEBDES

Nis

Hitabet ve mesleki uygulama kulubu olarak Vakti kusanmak namaz faaliyetleri kapsamında haftanın ayeti ve haftanın hadisi panomuz yenilendi.

Mrt

Vakti kusanmak NAMAZ projesi kapsamımda meslek dersleri öğretmenlerimiz Evimizde Ramazan Bilinci konferansı düzenleyip dikkat çekici sunumlarla namaz ibadeti ve ramazan ibadetinin önemine vurgu yapmışlardır.

Mrt

Hitabet ve Mesleki Uygulama kulübü olarak başlattığımız temiz eller sağlıklı bedenler projesi kapsamında okulumuz panosu hazırladık

Mrt

Okulumuzda Mukabele Ramazanın gelişini mukabele okumalarımızla karşıladık. Hafızlarımızın güzel sesleriyle hergun Allahın rızasına talip olan öğrencimize teşekkür ederiz

Mrt

Meslek dersleri öğretmenimiz Meryem KEKLİK tarafından öğrencilerle hazırlanan, duanın önemini anlatan pano calışmamız.

Mrt

Ramazanın gelişini sevinçle karşılıyoruz.

Mrt

Vakti kusanmak namaz projesi kapsamında okulumuz meslek dersleri öğretmenlerimiz Melek Alaca Kutsal Mabetlerimiz adlı konferans düzenlemiştir.

İslam aleminde rahmeti ve bereketi bol "üç ayların" ikinci kandili olan Miraç Kandili öğrencilerimiz tarafından anıldı.

Üç aylar veya Mübarek üç aylar, Hicri takvimde yer alan ve İslam dinine göre mukaddes olan Recep, Şaban ve Ramazan aylarıdır.

Faziletli sayıldığı için bu dönemde ibadetler artırılır, günahlardan en azından saygıdan dolayı sakınılır ve mübarek Ramazan ayına hazırlık yapılır.

Ock

"Vakti Kuşanmak" adına okulumuz mescidinde her perşembe ikindi namazları cemaatle kılındıktan sonra namaza gelen  öğrencilerimize ikramlar yapılıyor.

Hitabet ve Mesleki Uygulama Kulubü olarak, Vakti kusanmak namaz faaliyetleri kapsamında; öğrencilerimizin hazırlamış olduğu panomuz.

Hitabet ve mesleki uygulama kulübü olarak Vakti kusanmak namaz faaliyetleri kapsamında haftanın ayeti ve haftanın hadisi panomuz yenilendi.

Bu haftaki konumuz ahiret.

Vakti kusanmak namaz projesi kapsamında ogrencilerimizle cami ziyareti yaptık namaz ibadetinin önemi üzerinde konuşmalar yapıldı.