T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / DEVELİ - Develi Şehit Taha Uluçay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Nis

12. sınıf öğrencilerimize yönelik "Yks Motivasyon" semineri düzenlenmiştir.

Şbt

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından 12. sınıf öğrencilerimize yönelik "Soru Çözme Teknikleri"csemineri verilmiştir.

Şbt

Okulumuzda uygulanan Hedef YKS projesi hakkında 11. sınıf öğrencilerimize yönelik bilgilendirme panosu çalışması yapılmıştır.

Şbt

Hedef YKS projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize yönelik sömestr ara tatilinde kamp programı yapıldı.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Hedef YKS projesi kapsamında okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlenmiştir.İlk konuğumuz Avukat Behiye BERK hanımefendi öğrencilerimizle buluşarak mesleği hakkında bilgilendirme yapmıştır.Süreçte emeği geçenlere ve Avukat Behiye BERK hanımefendiye teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz rehberlik ve psikolojik danışma servisi tarafından 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Msü tanıtım ve başvuru işlemleri yapılmıştır.

Ara

Okulumuzda Hedef YKS  Projesi kapsamında 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı boyunca yapılacak olan deneme sınavı takvimimiz.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Fizyoterapist Büşra ÖZENÇ, Diyestisyen Aybuke İrem ŞENKULAK ve Psikolog Beyza Naile ÖMERCA öğrencilerimiz ile buluştu.Kendilerine ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce planlanan Hedef Yks 2024 Projesi okulumuzda Rehber Öğretmen & Psikolojik Danışmanımız Ahmet BOYARBAY ve Felsefe Öğretmenimiz Burcu GENÇ koordinesinde yürütülmektedir.Proje hakkında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize yönelik bilgilendirme toplantıları yapılmıştır.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce planlanan Hedef Yks 2024 Projesi okulumuzda Rehber Öğretmen & Psikolojik Danışmanımız Ahmet BOYARBAY ve Felsefe Öğretmenimiz Burcu GENÇ koordinesinde yürütülmektedir.Proje kapsamında Sınav Soru Rehberliği, Kamplar ve Soru Çözümleri, Destekleme ve Yetiştirme Kursları ,Deneme Sınavları, Mezun Buluşmaları, Kariyer Günler, Rehberlik Faaliyetleri ile öğrencilerimiz üniversiteye okulumuzda güvenle hazırlanmaktalar. Emeği geçenlere teşekkür eder , öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzda Rehber Öğretmenimiz Ahmet BOYARBAY'ın koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Yks Projesi kapsamında oluşturulan Akademik Takip Komisyonu ilk toplantısı yapıldı.