Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Heyeti Temsiliye Reisi' olarak Kayseri'ye ilk gelişinin 104’üncü yıl dönümü panomuz.

Enerji verimliliği Kulübü, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası.

Fizyozenç Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi tarafından okulumuzda 11. ve 12.sınıf öğrencilerine "Sınav Stresi, Stres Yönetimi ve Sağlıklı Beslenme" konulu seminer düzenlenmiştir.

Mustada Aksu Kültür Merkezi'nde, "Atatürk" filmi izlendi.

Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübünün hazırladığı Su Verimliliği konulu panomuz.

5 Aralık 1934 tarihinde, Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı veren yasanın kabul edilmesi ile ''5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'' ülkemizde her yıl kutlanmaktadır.

Okulumuzda Değerler Kulübü tarafından günün anlam ve önemine ilişkin pano çalışması yapılmıştır.

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir.

Okulumuzda 11.sınıf seviyesinde olan gönüllü öğrencilerimizle okulumuz Felsefe Grubu Öğretmeni Burcu GENÇ öncülüğünde İşaret Dili İle İstiklal Marşı gerçekleştirilmiştir.

Her insanın bir engelli adayı olduğunu bilerek engelli vatandaşlarımıza yönelik farkındalık oluşturmak hedeflenmiştir.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Dünya Diyabet Günü, diyabetlilerin, sağlık çalışanlarının, diyabet savunucularının, medyanın, kamuoyunun ve hükümet kuruluşlarının diyabet konusunda farkındalığı artırmak için bir araya geldiği küresel bir gündür.

Hitabet ve Mesleki uygulama kulubu olarak öğrencilerimizin uygulama alanını geliştirmek adına 11. Sınıf ögrencilerimizin her birine vaaz sunma uygulası yapılmaya başlanmıştır.