KAYSERİ / DEVELİ - Develi Şehit Taha Uluçay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Soysallı Ortaokulu Müdürü Sn. Nihat VURAL okulumuzda Kudüs, Gazze, Doğu Türkistan ve Boykot Semineri düzenlemiştir. Hocamıza ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okumanın değerini hissettirme ve okuma sevgisi kazandırma amacıyla il milli eğitim müdürlüğümüz önderliğinde gerçekleştirilen okuma faaliyetlerine; velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile katılım sağladık.

Nis

Okulumuzda düzenlenecek olan seminere tüm öğrenci ve ailerimiz davetlidir.

Nis

Toplumun otizme dikkatinin çekilmesi için nisan ayı otizm farkındalık ayı olarak tanımlanmıştır. Bu kapsamda hazırlamış olduğumuz okul panomuz.

Nis

Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü Turizm haftasını çeşitli etkinliklerle kutladı.

Mrt

Dünya su günü  Gezi, Tanıtım ve Turizm kulübü tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandI.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır. Mehmet Akif, İstiklal Marşı´nı kitabı Safahat´a niçin koydurmadığı sorulduğunda "O benim değil, milletimindir." cevabını vermiştir.

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle Yeşilay Haftası kutlanmaktadır. Yeşilay 104 yıldır Yeşilaylıların desteğiyle sağlıklı bir toplum için çalışıyor. Bu sebeple okulumuzda hazırlanan panomuz için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.