Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü Turizm haftasını çeşitli etkinliklerle kutladı.

Mrt

Dünya su günü  Gezi, Tanıtım ve Turizm kulübü tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandI.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır. Mehmet Akif, İstiklal Marşı´nı kitabı Safahat´a niçin koydurmadığı sorulduğunda "O benim değil, milletimindir." cevabını vermiştir.

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle Yeşilay Haftası kutlanmaktadır. Yeşilay 104 yıldır Yeşilaylıların desteğiyle sağlıklı bir toplum için çalışıyor. Bu sebeple okulumuzda hazırlanan panomuz için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Gezi, Tanıtım ve Turizm kulübü, okulumuzda vergi haftasını pano tanıtımı ve sınıfta çeşitli etkinliklerle kutladılar.