Ock

Öğrencilerin enerji tasarrufu bilinicini kazanıdırılması için hazırlanan panomuz.

Ock

Dönem sonu etkileri kapsamında, okulumuz 12-B sınıfı öğrencileri, "Özgür Filistin'e Destek Programı" yaptılar.  Emekleri için teşekkür ederiz.

Ock

Kazanan sınıfları tebrik ediyoruz.

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Programımız

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali ARSLAN ve Şube Müdürümüz Sn. Hasan TAHTAOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrenciler ile sohbet eden Müdürlerimiz, yönetici ve öğretmenlerimizden okulların işleyişi hakkında bilgiler alıp eğitim-öğretime dair sohbet ettiler.

Ock

Mübarek Üç Aylar Başlıyor. Üç ayların faziletini ve Regaip kandilinin önemini anlamak ve yaşamak adına, okulumuz öğrencileri ve Hitabet ve Mesleki Tatbikat Kulübü program hazırladılar.

Ock

Yazarın yazdığı "Suskun" isimli kitap, Develi Müftülüğü katkılarıyla öğrencilerimize hediye edildi.

Ock

Okulumuz Mehmet Akif ERSOY' u Anma Haftasında saygı ve minnetle andı. Bu kapsamda okul panosu hazırlandı.

Öğrencilerimizle her cumartesi yatsı namazında buluşma etkinliği.