Ekm

Mevlidi nebi haftası sebebiyle okulumuz öğrencileri tarafından okul panosu düzenlenmiştir. Salavat kumbarası hazırlayan öğrencilerimiz Peygamberimize duydukları sevginin bir parçası olan salavat okumayı çoğaltmak adına salavat kumbarasi yapmıştır.

DERS PROGRAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Haz

"Vakti Kuşanmak Namaz" projesi kapsamında sene boyunca namaz ibadetine devam eden öğrencilere hediye ve ikramlar verilip onlarla sohbet edildi.

Haz

Okulumuzda Çevre Koruma Haftası kapsamında pano çalışması yapılarak öğrencilerde farkındalık oluşturuldu.

OKULUMUZ BAHÇESİNİN YEŞİLLENDİRİLMESİ, ÇİÇEK VE ÇİMLERİN BAKIMI YAPILDI

May

Öğrencilere imam hatiplerin kuruluşu hakkında video gösterimi yapılmış ve imam hatip kültürü hakkında bilgiler verilmiştir.

May

VAKTİ KUŞANMAK "NAMAZ" projesi kapsamında namaz ilmihali denemesi yapıldı.

May

"Vakti Kuşanmak Namaz" projesi kapsamında namaz panosu hazırlandı. Öğrencilerimizin namaz farkındalığı arttırıldı.

May

Okul tanıtım etkinlikleri kapsamında Şehit Üsteğmen Ömer Mavi Ortaokulu ve Pembe Cesarettin Kocatürk Ortaokulu ziyareti gerçekleştirildi. Öğrencilere okulumuz tanıtıldı.

May

Okul tanıtım etkinlikleri kapsamında Salih Onaran İmam Hatip Ortaokulu ve Selçuk Maşlak Ortaokulu ziyaret edildi. Emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederiz.

May

Müzeler haftası kapsamında okul panosu hazırlandı. Öğrenciler, ülkemizin tarihi ve coğrafi güzelliklei hakkında bilgiler edindi.

May

"Vakti Kuşanmak Namaz" projesi kapsamında  gönüllü öğrencilerle birlikte ilçemizdeki tarihi camii Sivasi Hatun Camii ziyaret edildi. Cami imamı cami hakkında bilgiler verdi. Öğle vakti cemaatle namaz kılındı.Öğrenciler, tarihi camii ve değerlerimizi öğrenme fırsatı buldu.

Ekm

Develi Kaymakamı Mehmet TUNÇ, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil KARABÖRK ve ilçe protokolünün yer aldığı anma törenine şehidimizin ailesi de katıldı.Şehidi

mizin hayatı hakkında bilgiler verildi.Şehidimiz adına  öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından okunan hatimlerin duası  İlçe Müftüsü Emin PATAN tarafından yapıldı.Program ikramlarla sona erdi.